Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
En mann og en kvinne som holder rundt hverandre. Kvinnen ser inn i kamera

Fortellerfestivalen: David og Batseba

søndag 26. mars

Melahuset
18:00
Makt og lidenskap. Intriger og utroskap. Synd og forløsning.
David og Batseba er den mest opprivende, sjokkerende og kontroversielle beretningen fra bibelen: om en utenomekteskapelig lidenskap alle kan oppleve, et drap alle kan fordømme, et dødt barn i svøp som alle kan gråte over, og et intimt gudsforhold, som alle har følt dragning mot.
Compagnia di Storytelling Raccontamiunastoria er levende legender innen europeisk fortellerkunst, og har sin helt egen lidenskapelige og hardtslående stil. Akkompagneres av live musikk, og fremføres på engelsk.
Med en kort introduksjon av Terje Nordby.
Ettersnakk med utøverne rett i etterkant av forestillingen.
___

I Italia er Raccontamiunastoria det første kompaniet som siden stiftelsen utelukkende har fortalt muntlige historier. De organiserer show, interaktive kvelder med temahistorier, de promoterer og organiserer kurs i fortellerkunst og pedagogiske verksteder i skolen.

Gjennom årene har selskapet vært spesielt dedikert til å skape et fellesskap av italienske historiefortellere, bli et referansepunkt for de som praktiserer eller ønsker å nærme seg denne kunsten, og å konsolidere forholdet til det internasjonale samfunnet gjennom samarbeid med utenlandske kunstnere og deltakelse i internasjonale fortellerfestivaler.

Fortelling // Paola Balbi

Fortelling og musikk // Davide Bardi

___
Støttet av Bergesenstiftelsen og Det italienske kulturinstitutt.