Frivillig 1080x1080 2a
Foto: Hedda Marie Westlin
Frivillig 1080x1080 2b
Foto: Muhammad Iqbal
Frivillig 1080x1080 2c
Foto: Unni Hjellnes
Frivillig 1080x1080 2d
Foto: Unni Hjellnes
Frivillig 1080x1080 2f
Foto: Kari-Anne Flor
Frivillig 1080x1080 2e
Foto: Karoline Leon

Vi trenger deg som frivillig på Oslo Mela 2024

Som frivillig på Mela får du mulighet til å være en av de som jobber i bakgrunnen og bidrar til å skape en magisk festivalstemning på Rådhusplassen, du vil bli kjent med nye folk og får en fin arbeidserfaring som kan være nyttig å ha.

Hvert år har vi har vi hatt engasjerte frivillige som har vært med på å lage en kulturell og minnerik festival. Har du lyst til å bli med og gjenskape magien? Meld deg på som frivillig til Melafestivalen 2024. Vær raskt ute med å melde deg på, så er muligheten større for at du får nettopp den oppgaven du ønsker deg. Følg med på nettsidene våre for program og mer informasjon.

Kontakt

Stine Dombeck
Frivillighetskoordinator
frivillig@mela.no

Oversikt over arbeidsoppgaver

Du serverer frivillige, gjester og/eller stab, samt klargjør og holder orden i garderobene og frivilligteltet.

Oppgaven din er å dele ut informasjon og festivalprogram, og bemanne Melas informasjonsstand.

Du sørger for at det er ryddig og rent i teltene og ute på området.

De superfrivillige stiller opp over alt på festivalen hvor det er behov for dem.

Når du jobber med akkreditering, tar du deg av registrering av all adgang backstage. Du må være glad i å hilse på nye mennesker, og ta godt imot de hyggelige menneskene som skal jobbe bak scenen.

Barnas frivillige! Dere får leke dere sammen med barn og familier i festivalens fantasitelt og passer på at aktiviteter går rolig for seg.

Som frivillig på mediateamet jobber du med informasjon og sosiale medier under festivalen. Du deler bilder, videoer, intervjuer, informasjon osv. på plattformer som Facebook, Instagram og TikTok slik at alle, både på og utenfor festivalen, kan ta del i festen.

Som fotograf på Melafestivalen er jobben din å dokumentere stemningen på Melafestivalen – både foran, bak og på scenen. Vi er på jakt etter allsidige fotografer med sans for det visuelle. Å være fotograf på Melafestivalen gir deg en god fotoerfaring og muligheten til å bygge opp din portofolio. Noe fotoerfaring er påkrevd, og eget utstyr er nødvendig.

Som riggehjelp hjelper du til med rigg av utstyr til og fra scenen og hjelper produksjonsteamet der det trengs.