Vil du være frivillig på Mela 2024?

Frivillig2023 0000s 0000 Layer 5
Frivillig2023 0000s 0002 Layer 3
Frivillig2023 0000s 0003 Layer 2
Frivillig2023 0000s 0001 Layer 4

Som frivillig på Mela får du mulighet til å være en av de som jobber i bakgrunnen og bidrar til å skape en magisk festivalstemning på Rådhusplassen, du vil bli kjent med nye folk og får en fin arbeidserfaring som kan være nyttig å ha. 

Hvert år har vi har vi hatt engasjerte frivillige som har vært med på å lage en kulturell og minnerik festival. Har du lyst til å bli med og gjenskape magien? Meld deg på som frivillig til Melafestivalen 2023. Vær raskt ute med å melde deg på, så er muligheten større for at du får nettopp den jobben du ønsker deg. Følg med på nettsidene våre for program og mer informasjon.

Her har vi samlet en liten oversikt over hvilke forskjellige arbeidsoppgaver våre frivillige kan ha:

Melavertskap
Du serverer frivillig, gjester og/eller stab, samt klargjør og holder orden i garderobene og frivilligteltet.

Infovert
Oppgaven din er å dele ut informasjon og festivalprogram, og bemanne Melas informasjonsstand.

Miljøvert
Du sørger for at det er ryddig og rent i teltene og ute på området.

Superfrivillig
De superfrivillige stiller opp over alt på festivalen hvor det er behov for dem.

Akkreditering
Når du jobber med akkreditering, tar du deg av registrering av all adgang backstage. Du må være glad i å hilse på nye mennesker, og ta godt imot de hyggelige menneskene som skal jobbe bak scenen.

Fantasi
Barnas frivillige! Dere får leke dere sammen med barn og familier i festivalens fantasitelt og passer på at aktiviteter går rolig for seg.

Mediateam
Som frivillig på mediateamet jobber du med å oppdatere presse og sosiale medier under festivalen. Du deler bilder, videoer, intervjuer, informasjon osv. på plattformer som Facebook, Instagram og TikTok slik at alle, både på og utenfor festivalen, kan ta del i festen.

Foto
Som fotograf på Melafestivalen er jobben din å dokumentere stemningen på Melafestivalen – både foran, bak og på scenen. Vi er på jakt etter allsidige fotografer med sans for det visuelle. Å være fotograf på Melafestivalen gir deg en god fotoerfaring og muligheten til å bygge opp din portofolio. Noe fotoerfaring er påkrevd, og eget utstyr er nødvendig. 

Rigg
Som riggehjelp hjelper du til med rigg av utstyr til og fra scenen og hjelpe produksjonsteamet der det trengs.


Kontaktperson:
Jevi Majid
Frivillighetskoordinator
frivillig@mela.no