Melahuset mottok «Certificate of Appreciation» under gambisk kulturuke

Design uten navn 2

Lørdag 5.august mottok Melahuset «Certificate of Appreciation» under avslutningen på årets gambiske kulturuke. Prisen deles ut av The Gambian Association Oslo som en takk til deres samarbeidspartnere og støttespillere.

Melahuset får anerkjennelse for sitt fremragende bidrag og mange årige innsats for kulturformidling ved å fremme en arena for inkludering, og styrking av felleskap og mangfold i Norge, sa The Gambian Association Oslo i sin begrunnelse.

Prisen ble tatt imot av Melahusets direktør, Khalid Salimi, som benyttet anledningen til å takke for prisen, men også rette en takk til arrangørene av den gambiske kulturuka.

Arbeiderne som innvandret til Norge, var forventet å være nyttige og dyktige arbeidere. Det har de også vært, men de insisterte samtidig på å være mennesker og har dermed tilføyd vårt samfunn flere ulike kunst- og kulturuttrykk.

The Gambian Association Oslo fortjener en stor takk for å ha arrangert den gambiske kulturuka år etter år, og det er en stor ære for meg å få være en del av dette og se gleden og smilene som preger denne uka. En stor takk fra Melahuset for jobben dere gjør, og en enda større takk for denne prisen.

Andre mottakere av «Certificate of Appreciation» denne kvelden var Nordic Black Theatre, Alin Aneke, Sheriff Abba Camara, Alh. Doudou Ceesay, Dawda Ismailah Kah og Babou Ndure.

The Gambian Association Oslo har arrangert gambisk kulturke siden 1986, og siden 2017 har Melahuset vært et av de faste arenaene for flere av kulturukas aktiviteter.


Publisert 6. august 2023