Melafestivalen inn på Melahuset!

collage2021

Samme festival, ny (midlertidig) lokasjon.

Vi har gleden av å invitere til årets Melafestival på Melahuset i Oslo sentrum. Mange har ventet og fundert på om det blir Mela i år også, og det er vi glade for å bekrefte at det gjør.

– Mange vet at Mela betyr møteplass, fysisk møteplass, ikke bare for kunstuttrykk, men for mennesker. Det er disse møteplassene som korona-krisen har rammet hardest, samtidig har vi ikke hjerte til å avlyse Melafestivalen. Derfor er vi glade for anledningen til å gjennomføre Melafestivalen på Melahuset, sier direktør for Mela, Khalid Salimi.

Fra fredag 13. august til søndag 6. november stiller Melafestivalen opp med konserter i mange ulike sjangre på Melahuset. I løpet av fire helger bringer vi litt av omverdenen hjem til vår egen storstue i Oslo. Spesielt for Melafestivalen i år, kommer alle artistene våre fra Norge, men har røtter fra alle verdens kanter. Vi får med andre ord likevel en musikkfestival som går langt utover Norges grenser. Vi får høre musikkinnslag fra det sørligste Asia, det vestlige Afrika og det nordligste Norge. Majoriteten av artistene er også unge, nyskapende og aktuelle artister som har markert seg innen sitt felt.

 


Publisert 27. mai 2021