Gatas Parlament og HYClerne feirer 1. mai fra Melahuset

Fagforbundet Barn og Oppvekst og Melahuset knyter på seg seilerskoene og gjør klar livbøyene, og presenterer Gatas Parlament med Holmlia Yacht Club Band livestream og bølgeskvulp fra Melahuset.

Se konserten her

Melahuset markerer 1. mai med å fokusere på solidaritet på tvers av grenser og derfor blir det også appeller ved Rania Elias, leder av Yabous Cultural Center i Palestina; artist og sykepleier Marthe Valle; Rødt-politiker Sofia Rana; Khalid Salimi fra Melahuset, og ved Fagforbundet Barn og Oppvekst, Oslo.

Om Gatas Parlament og HYC’lerne:

Sjenk i molotow-coctailsene og ta på deg din beste kosebalaklava, for dette blir et maritimt og sosialt distansert sosialistisk og distingvert evenement for de brede lag av proletariatet.

Gatas Parlament er norsk venstresides fremste veteranrappere, og har lagd arbeiderlåter i en årrekke. Sammen med HYC’lerne, også kjent som Holmlia Yacht Club, framfører de yachty babordorientert rapmusikk med et manns- og kvinns-skap av blåsere, trommer, bass, tangenter, korister, gitar og perkusjon, i tillegg til de rappende styrmenn Elling og Jester.

Konserten begynner klokken 20:00, direkte etter at Norsk Folkehjelp avslutter 1.mai-streamen fra Rockefeller. Vi lover en verdig, men vulgær feiring!

Hardt babord!

Sjekk ut eventet på Facebook 

 


Publisert 27. april 2020