Fire nye artister klare for hovedscenen!

Slipp 3

Fire nye artister er klare for hovedscenen på Oslo Mela i august! Hitmakerne Chani Nattan og Inderpal Moga tar med seg catchy låter, old school punjabi-vibber og heftige hiphop-beats, mens PAVNA byr på hardtslående og dynamisk hiphop, RÜ sørger for poetisk og politisk soul og r&b, mens det blir rytmer, vibes og girlpower når danserne i Punjabi Vikings står på scenen.

Les om artistene her:

Portraits2024D Instagram 1080x10802 1

Chani Nattan + Inderpal Moga 

– Punjabi-bangers med en moderne sound

Det er umulig å ikke bli revet med når duoen Chani Nattan og Inderpal Moga byr på catchy låter, old school punjabi-vibber og heftige hiphop-beats.

Artist, produsent og låtskriver Chani Nattan har de siste årene etablert seg som en notorisk hitmaskin som leverer fengende, upbeat låter med autentiske, lyriske og inspirerende tekster. I 2021 teamet han opp med artisten og skuespilleren Inderpal Moga og deres første låt «Daku» ble raskt en av de mest streamede låtene på Spotify India. Siden har de gitt ut bangere som «Bad Boys», «Drip», «W» og «Facetime», enten som duo eller i samarbeid med artister som Miss Pooja og den kanadiske rapperen TVGUCCI.

Deres evne til å skape en nye punjabisound – med sjela i de tradisjonelle musikalske røttene og hjertet bankende for nye musikalske impulser – sørger både for deres popularitet, men bidrar ikke minst til en musikalsk fornyelse som også vekker nysgjerrigheten til et internasjonalt publikum.

Pavna 1080x1080
Pavna. Foto: Kai Chen

PAVNA

– Hardtslående og dynamisk hiphop

PAVNA er en kreativ energibombe som sjarmerer publikum med sin vitale rapping, store scenepersonlighet og hun henter tydelig inspirasjon fra sin sørasiatiske musikkarv.

Det var ikke gitt at PAVNA, eller Bhavna Paul som hun egentlig heter, skulle satse på en rap-karriere, men i 2019 hun begynte å skrive egne låter og det tok ikke lang til før hun fikk anerkjennelse fra flere store musikkprofiler i Norge. Debutlåta «Regarde Moi» fra 2021 ble listet på NRK P3X og allerede etter sin første konsert ble hun omtalt som en crowd mover – et navn hun fortsetter å leve opp til.

For PAVNA er musikk en kilde til styrke, glede og refleksjon, og nå håper hun lytterne finner en «venn» i hennes tankevekkende tekster og kreativitet.

Portraits2024D Instagram 1080x10804 1
RÜ. Foto: Lucas Jacques Alfred Gaussen

– Poetisk og politisk soul og r&b

RÜ aka Ruth Victoria Rømyhr leverer stilsikker soul og r&b, inspirert av uttrykket til eldre jazz, new age, r&b og hiphop, og med tekster som er både poetiske og politiske.

definerer seg som skeiv og alternativ og bruker musikken til å ta opp temaer knyttet til usikkerhet og problemer hun opplever i samfunnet, og fremme selvaksept og verdsetting av mangfold. Dette blir blant annet tydelig på debutalbumet «La Petite Princesse», som ble sluppet høsten 2023, og der sangene forteller om hennes perspektiver på verden vi lever i dag. Albumet høstet lovord fra både kritikere og publikum, og sammen med konserter på alt fra Oslo Pride og Nasjonalmuseet til Trondheim Calling og Melahusets «All Hail the Queen» er det stadig flere som fanges opp i RÜs unike musikalske univers.

Portraits2024D Instagram 1080x10803 1

Punjabi Vikings

– Rytme, vibes og girlpower

Det skal mye til for å ikke kjenne på lysten til å danse når Punjabi Vikings presenterer et danseshow full av farger, vibrasjon, rytme og gode vibber.

Det var i 2018 at de ni jentene i Punjabi Vikings bestemte seg for å kaste seg ut i danseverdenen og startet en gruppe som spesialiserte seg på stilene bhangra og giddha. Målet er å både spre sin lidenskap for dans, men også hylle deres kulturelle røtter med den energiske bhangra-dansen som et symbol for frihet og fest og giddha, en folkedans for kvinner, for å gi en skikkelig dose girlpower.

Når de inntar hovedscenen på Oslo Mela, kan publikum glede seg til et fargerikt show der dansegleden og den rytmiske energien garantert smitter over på publikum på Rådhusplassen.


Publisert 30. mai 2024