Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ragatid: Patrick Vedlog og Nabankur Bhattacharya

søndag 24. september

Melahuset
17:00

Melahuset har gleden av å presentere en spennende konsert med bansuri-spiller Patrick Vedlog og hans guru tablamesteren Nabankur Bhattacharya.

Patrick Vedlog (f. 1995) er en bansuri-spiller fra Oslo, Norge og som begynte sin reise innen indisk klassisk musikk i 2014. Han har fått veiledning av bansuri-spilleren Tal Coleman og har senere fordypet seg i tabla under veiledning av Pt. Nabankur Bhattacharya. Han har også gått i lære hos den legendariske Pandit Hariprasad Chaurasia og har vært hos intensiv læring med fløytelæreren Ashok Kumar Karmakar i 2018. I tillegg til å være utøvende musiker, jobber han som lærer og fremmer tradisjonene innen indisk klassisk musikk.

Tabla-spilleren Nabankur Bhattacharya er i Bengal, India og er seniorelev av Pandit Anindo Chatterjee og nevøen til Pandit Damarupani Bhattacharya. Han har en Sangeet Visharad-diplom fra University of Allahabad og har opptrådt over hele India med forskjellige kjente musikere. Siden 2000 har han bodd i Marseille, Frankrike, der han underviser i tabla og samarbeider med europeiske musikere om å forene ulike musikkstiler.

Det er fri adgang til konserten.