Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Ole MAA: En Psykotisk Håndbok (tilbud til ungdomsskoler)

mandag 10. oktober

Melahuset
12:30

I konsertforestillingen «En Psykotisk Håndbok» tar Ole MAA publikum med på en musikalsk, humoristisk og lærerik berg-og-dalbane. De får innblikk i hvordan det er å være psykotisk, deprimert og manisk, både fra Ole sitt hodes perspektiv og fra de som så han utenfra.

Ole MAA har en lang og innholdsrik karriere bak seg som både utøvende musiker, sanger og produsent. På den ene siden har han samarbeidet med artister i hip-hop miljøet som Karpe, Madcon, Kamelen og Jaa9 & OnklP, og på den andre siden har han spilt hundrevis av forestillinger med musikalske komikere som Bye & Rønning, Marit Voldsæter, Kristian Valen, Åsleik Engmark, Hilde Louise Asbjørnsen og Espen Beranek Holm. I 2011 måtte han sette karrieren på vent fordi han ble tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus flere ganger. Det resulterte i at han fikk diagnosen Bipolar lidelse.

I «En Psykotisk Håndbok» forteller Ole sin historie fra ungdomsårene da han holdt på med med alt fra skolerevyer, storband og boyband og videre hvordan det la grunnlaget for hans musikkarriere som startet i 2005. Han måtte etter hvert lære seg å navigere i en kjendisverden der alkohol, festing og selvmedisinering er dagligdags for mange, noe som Ole erfarte både på godt og vondt med sin egen psyke. Underveis i «En Psykotisk Håndbok» får publikum tips og råd som kan bidra til å øke kunnskap om mental helse og hvordan legge merke til kjennetegn. Publikum vil også få tilgang til en faktisk håndbok der de vil kunne finne sangtekster, tips og råd.

I etterkant av konserten vil Ole være åpen for å svare på spørsmål og ha en samtale med publikum om sin reise til å lage denne produksjonen.

Ole MAA vant “Beste skuespiller” for sine prestasjoner av sin tolkning av “En Psykotisk Håndbok” under Oslo Fringe festivalen 2021!

 


Tilbudet er kun til ungdomsskoler

Info / påmelding: gabriel@mela.no

Varighet: 1 time og 20 minutter