Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DJ Maikelzito / Fela / Chino / Spike X / African Sunz / T.K

lørdag 19. august

Melahuset
23:00

Når Melafestivalen stenger for kvelden, fortsetter festen på MelaKlubb.

DJ Maikelzito er kjent for å lage god stemning, og denne kvelden blir neppe et unntak. Han blander alt fra urbane til tropiske musikkstiler og spiller det meste innen latin, funk, urban, disko, r&b, boogie, house og disco. På MelaKlubb får han hjelp av Fela, Chino, Spike X og African Sunz til å sørge for ekstra groovy stemning på dansegulvet.

Fela har de siste årene etterlatt seg solide kulturelle fotavtrykk som rapper, men også som skuespiller og medskaper av stykket «Blokk til blokk». Han er ett av to medlemmer i gruppen Degos og den nyetablerte gruppa Blokk Til Blokk.

Spike X sørger for gode vibber med sin miks av rap og karibisk sound.

African Sunz består av Kimani og Balita Sunz. Duoen har gjort seg bemerket med sine eksplosive live showsog sin kontinentale, unike sound.

Chino er ett av to medlemmer i gruppen Degos og leverer en tung organisk hiphop-sound. Ryktene skal dessuten ha det til at han har et nytt album på gang.

Duoen T.K består av tvillingene Tai og Kenny, som har røtter i Brasil og Nigeria. Musikalsk hører de hjemme i sjangeren afrobeat, med innslag av hiphop, og de imponerer med sin musikalske harmoni og evne til å formilde følelser gjennom musikken.

Det er fri adgang til MelaKlubb!