Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

All Hail the Queen: Kristine Blir Rapper/ PAVNA/ CELY

lørdag 27. april

Melahuset
20:00

All Hail The Queen er endelig tilbake på Melahuset! Dette månedlige konseptet presenterer kvinnelige hiphop- og r&b-artister i Norge, og denne kvelden er det Kristine Blir Rapper, PAVNA og DJ Cely som står på scenen.

  • Dørene åpner kl. 20.00
  • Konsertstart kl. 21.00
  • Fri adgang!

Kristine Blir Rapper er et norsk undergrunnsnavn som plutselig befant seg på alles lepper etter By:larm høsten 2023. Ikke bare ble hun booket til By:larm uten å ha gitt ut en eneste låt, men mest fordi hun klarte å leve opp til hypen og imponerte både bransje og publikum med sitt energiske sceneshow og transskandinaviske rapping, altså rapping på en egenkomponert blanding av norsk, dansk og svensk. Før Kristine ble rapper var hun også kjent som skuespilleren, teaterregissøren og foredragsholderen Kristine Utne Stiberg, med fartstid fra både Nationaltheatret og andre teaterscener, men satser nå for fullt på rap-karrieren.

Takket være sine energiske liveopptredener, tankevekkende tekster og sørøstasiatiske musikkarv har PAVNA blitt et rapnavn å følge med på. Det var ikke før i 2019 hun begynte å skrive egne låter og bestemte seg for å satse på en rap-karriere. Musikken hennes har fått anerkjennelse fra flere store musikkprofiler i Norge, debutlåta «Regarde Moi» med listet på NRK P3X og allerede etter sin første konsert ble hun omtalt som en crowd-mover. Gjennom sine tankevekkende tekster og dynamiske kreativitet ønsker PAVNA å gi lytterne den samme «vennen» hun selv fant i musikken.

CELY er en ganske ny DJ og artist som spiller hiphop, trap og r&b. Hun er leder av det kvinnelige DJ-kollektivet G00DG1RLZ CLUB, og gleder seg til å spille for all the baddies når Melahuset igjen hyller kvinner i hiphop-bransjen.