Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Film + standup: Manjeet Sarkar – Untouchable: Laughing Out Caste

fredag 12. april

Melahuset
17:30

“I am Dalit but Identify as Brahmin”

Manjeet Sarkar er en internasjonalt anerkjent standup-komiker som har som uttalt mål å skape ubehag hos publikum. Sarkar er født dalit, en såkalt kasteløs, og dermed nederst på den indiske rangstigen. Som komiker snakker han høyt om utfordringene til «Indias tause flertall» og får dermed publikum til å le av temaer og situasjoner som ellers er tabubelagte. Han er den første komikeren fra Dalit-samfunnet som har turnert i India og den første indiske komikeren som opptrådte i FN.

På Melahuset denne kvelden viser vi først dokumentarfilmen «Untouchable: Laughing out Caste», etterfulgt av både et standup-show og en Q&A med Manjeet Sarkar.

Dokumentarfilmen «Untouchable: Laughing Out Caste» forteller historien om Manjeet Sarkars banebrytende reise som standup-komiker og formidler hans perspektiv på kaste, klasse og kontrastene mellom det landlige og det urbane livet. Mellom innsiktsfulle vitser, sylskarp vidd og upolerte historier, skildrer filmen universaliteten i kastesystemet og kraften i kunstneriske uttrykk.

Dørene åpner: 17:30

Filmvisning: 18:00

Standup: 19:15

Q&A med Manjeet Sarkar: 19:40

Fri adgang