Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

All Hail The Queen: Gulla, Maria Lotus, Rita N & DJ Kiki

fredag 27. mai

Melahuset
20:00

Gulla er en lovende og frittalende rapper som lager låter med substans og der hun skildrer problemstillinger hennes generasjon må forholde seg til. Musikkinteressen startet allerede som barn, og det var Karpe som ble hennes store inspirasjon og introduksjon til den norske rap-scenen. Etter videregående begynte hun å skrive skisser til egne låter, hun lærte seg å produsere og i 2016 kom debutsingelen «En annen dans». På Melahuset har Gulla med seg to rå damer; en på keys og en DJ som også spiller bass, og lover å levere alt fra dansbare låter til litt mer tårevåte stunder.

Gamlebyens hip hop prinsesse, Rita Ns karriere ble brått sabotert av århundrets festbrems. Tilbake til kollektivet Kjells Angels 74, benyttet hun den ufrivillige dødtiden med å ha flere jobber,  mens hun finpusset musikken på pikerommet. Ingenting kan bremse Rita nå. Dette er jenta som skal lede oss inn i fristelser denne vinteren, eller som hun selv sier på debut singelen (slippes ……) Fristelser, «jeg finner veien ditt fint selv». Rita Najar har sine røtter i Syria , men er samtidig ei vaskeekte Oslojente med hjerte for hip-hop. Hun veksler elegant mellom iskalde trap beats og tempererte middelhavs rytmer, resultatet er musikk du vil danse til, flørte til eller bare sitte, lytte og relatere til. Handling er viktigere enn ord, men i rappen er ordene og flowen alt og ordene som fosser sømløst er ofte dype og tankevekkende, politiske og et par karer vile nok føle at skapet blir satt på grunnstø plass, med glimt i øye selvsagt.  Dette er en musiker med mye attitude, tidsriktig visdom og fremfor alt Rita Najar lager rett og slett dritbra norsk Hip Hop!

Maria Lotus er en mangfoldig, utøvende kunstner. Hun er pioner i sitt felt og startet sin dansekarriere hos Dancing-Youth. Hun er én av gründerne av gruppen Cre-8 Dance Crew, og har banet vei for flere generasjoner innen dansefeltet. Hun har gjort flere musikaler og teateroppsetninger. Hun er frontvokalist i bandet Awesomnia og har vært å se på NRK Stjernekamp som både deltaker og mentor, i Beat For Beat, og fremført utallige konserter med sitt band og som soloartist både i og utenfor Norge. Maria Lotus slipper singelen Hele Meg Fredag 01.04.22 og i løpet av høsten reiser hun ut på turne i Sverige

DJ Kiki byr på en deilig blanding av hiphop, afrobeats og dancehall. Hun startet DJ-karrieren i Sverige, har spilt på klubber i både Sverige, Danmark og Norge, og varmet opp for både internasjonale og lokale artister.

 


All Hail The Queen er et månedlig konsept som fremhever kvinnelige hiphop- og r&b-artister i Norge. Denne kvelden er det rapperen Gulla, Maria Lotus, Rita N, og DJ Kiki som inntar scenen på Melahuset.

AllHailtheQueen


Dørene åpnes kl. 20.00 | Start: kl. 21.00 | Fri adgang