Melahuset

  1. Arrangementer
  2. Steder
  3. Melahuset
Arrangementer at this sted
I dag

8. mars-markering

Melahuset Mariboes gate 8,Oslo,Norway

Etter toget inviterer Melahuset og Kvinnefronten til en markering av den internasjonale kvinnedagen med appeller, diktfremføring, musikalske innslag og DJs.

Er India fortsatt verdens største demokrati?

Melahuset Mariboes gate 8,Oslo,Norway

Denne våren deltar Indias nesten én milliard store velgermasse i det som omtales som den største demokratiske prøvelsen i verdenshistorien. India kalles gjerne «verdens største demokrati», en status de har gjort seg fortjent til gjennom både stor valgdeltagelse og en lang historie med demokratisk stabilitet. Men den siste politiske utviklingen tyder på at ikke alt [...]

Ivan Mazuze Group

Melahuset Mariboes gate 8,Oslo,Norway

Kombinasjonen av lekne og melodiøse saksofontoner og en enestående musikalsk energi gjør det tilnærmet umulig å ikke bevege seg når du hører musikken til Ivan Mazuze Group. Fredag 15.mars spiller de på Melahuset.

KOBE NI No Pressure

Melahuset Mariboes gate 8,Oslo,Norway

For niende gang inviterer Skylar House og Melahuset til en pop-up-kunsthappening med billedkunst og kortfilmer fra noen av Oslos mest spennende kunstnere. Fri adgang og fri alder.

Ragatid: Vårens ragaer med Uma Ranganathan

Melahuset Mariboes gate 8,Oslo,Norway

Velkommen til en konsert som fremkaller og feirer følelsen av vår. Sammen med sine musikere, fremfører sanger Uma Ranganathan ragaer som reflekterer energi, nye begynnelser, foryngelse og inspirasjon.

Film+samtale: Walter Rodney: What They Don’t Want You to Know

Melahuset Mariboes gate 8,Oslo,Norway

Dokumentarfilmen Walter Rodney: What They Don’t Want You to Know utforsker livet historikeren, politikeren og aktivisten Walter Rodney og hvordan hans idealer fortsatt preger dagens globale kamper og sosiale bevegelser. Dørene åpner kl. 18:0 Filmvisningen starter kl. 19:00 Fri adgang Den 72 minutter lange dokumentaren er filmet i Guyana, Barbados, Jamaica, Tanzania, USA og Storbritannia [...]