Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Verdens strenger: Rohini Sahajpal og Arve Tellefsen

lørdag 3. desember

19:00

Det blir konsert med Arve Tellefsen og den virtuose sitarspilleren, Rohini Sahajpal.

Da Rohini traff Arve under Barnas Verdensdager i 2020 arrangert av Oslo World, fikk de en fin tone sammen. Deretter spurte Rohini Arve om han kunne tenke seg å spille med henne, dette svarte Arve umiddelbart «Ja» til da han hadde hørt Rohini under BVD og fikk et sterkt inntrykk av hennes musikalitet. Dermed utviklet det en idé om konsert og Melahuset tok raskt initiativ for å bli arrangøren.

Medvirker:
Arve Tellefsens evne til å kommunisere med publikum gjør ham til en av verdens fremste fiolinister. Han har turnert i hele verden; har spilt med ledende orkestre og dirigenter; og har fått en stor anerkjennelse for sine grammofoninnspillinger, gull- og diamantplater og spellemannpriser.

Rohini Sahajpal er en av Norges fremste utøvere på indisk sitar, med sin musikalske base i indisk klassisk musikk. Hun gleder seg veldig til å eksperimentere og vandre grenseløst i andre musikksjangere, noe vi har sett mye til i de siste årene.

Kjetil Bjerkestrand er en eminent musiker (klaver/keyboard), komponist, arrangør og plateprodusent. Han har arrangert musikk for, og opptrådt med, de mest suksessrike norske og internasjonale artistene.

Niti Ranjan Biswas er født i Bangladesh og etablert i Amsterdam. Han er en av de mest ettertraktede tabla-spillerne og lærerne i Europa, samt en perkusjonist som brenner for både tradisjonelle spillestiler, jazz og eksperimentelle ensembler.

Sidiki Camara er en av verdens ledende perkusjonister og koraspiller, og regnes som en av skaperne av den moderne bølgen av vestafrikansk manding-musikk. Siden 2010 har han satt sitt preg på musikkmiljøet i Oslo.

 


Dørene åpnes kl. 18.00 | Start: kl. 19.00

Fri adgang