Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oslo World: Unlocking Creativity: An artivist Workshop with Samantha Rise

lørdag 4. november

Melahuset
12:30

Bli med på en inspirerende workshop med Samantha Rise (de/dem/hun) – som selv beskriver seg som en visjonær svart, ikkebinær artist og aktivist basert i Lenapehoking (Philadelphia), USA. Vi dykker ned i en verden av mangfoldige fortellerverktøy og endringsskapende strategier, der kunsten blir den røde tråden som vever det hele sammen.

Workshopen starter 12:30

Det er gratis å delta, men det er nødvendig med påmelding. Trykk her for å melde deg på. 

I samarbeid med JM Norway tilbyr denne workshopen en grundig utforskning av hvordan kreativitet kan forme din aktivisme. Under veiledning av Samantha Rise kan du avdekke hvilket uforløst potensiale ditt kunstneriskeutrykk har for å utfordre, rive ned barrierer og bygge fellesskap. Vi utfordrer etablerte sannheter om aktivisme, og undersøker kraften i skapende aksjon og felles visjoner om et mer rettferdig samfunn.

I denne engasjerende to-timers økten vil deltakerne ikke bare få innsikt i innovative tilnærminger til aktivisme, men også skape sine egne håpefulle, idérike metoder for å angripe de problemene som preger verden i dag. Enten du er en musiker, kunstner, kulturarrangør eller rett og slett nysgjerrig på sammensmeltingen av kunst og aktivisme, er du hjertelig velkommen. Opplev en inspirerende kombinasjon av bevegelse, diskusjon og kunstnerisk utfoldelse, som omfavner ulike læringsstiler for en inkluderende og oppløftende reise. Vekk din aktivisme med denne gnisten av kreativiteten – meld deg på!