Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Illustrasjon

Solidaritetskonsert for Marokko og Libya

lørdag 30. september

Melahuset
19:00

Kjære venner og musikkelskere,

Sammen står vi sterke i øyeblikk av nød, og nå er tiden for oss å vise vår solidaritet gjennom musikk.

Mosaic, Verdensfolk og Melahuset inviterer til en hjertevarmende kveld av musikk, enhet og solidaritet. I en tid hvor Marokko og Libya står overfor store utfordringer etter alvorlige hendelser, ønsker vi å bruke musikkens kraft til å samle oss og vise solidaritet.

Dørene åpner kl. 19. Fri adgang.

I Libya står vi sammen i sorgen over flomkatastrofen som har krevd 11.000 liv og etterlatt 20.000 savnede personer. Våre tanker er hos alle som lider.

I Marokko sørger vi over tapet av 2901 liv og de 5530 som er skadet etter det ødeleggende jordskjelvet. Sammen styrker vi båndene og sender vår støtte til Marokko.

Når ord ikke strekker til, er musikken et språk som kjenner ingen grenser.

Denne kvelden blir det et utvalg av artister som vil dele sin lidenskap og musikk med oss. Dette er en kveld for samhold og solidaritet gjennom musikkens kraft.

Konserten er gratis, og det blir ingen innsamling under arrangementet. Vi ønsker å skape en kveld med musikk og samhold, og oppfordrer dere til å støtte de rammede på den måten som føles mest riktig for dere. Hver gest av omsorg og solidaritet teller, og vi er takknemlige for enhver form for støtte dere velger å gi til de rammede.

Spre gjerne ordet og invitere venner og familie!

Kveldens line-up med artister vil bli publisert og oppdatert fortløpende.

Sammen for Marokko og Libya. Sammen for håp. Sammen for solidaritet.