Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

BY:LARM på Melahuset: Lille Pablo + Graham Lake + William Gamborg + Mercedess + MIMI

torsdag 15. september

19:30

Lille Pablo

Lille Pablo er en norsk rapper, låtskriver og artist fra Haugesund, som de siste årene har tatt det lokale musikkmiljøet på Haugalandet med storm. Lille Pablo har siden første slipp lagd låter som “Medusa”, “Ice” og »Du må gå” – førstnevnte ble sluppet til radiospilling på P3.

Lille Pablo var en av by:Larm-demojuryens favoritter dette året – sørg for å få med deg konserten hans på by:Larm 2022!

 


Graham Lake

Ryktet om den unge svenske produsenten og multiinstrumentalisten Graham Lake har nådd stadig flere den siste tiden, godt hjulpet av hans uforutsigbare sound, hvor gitardrevet produksjon, beats som får dansegulvet på gli, og en kraftfull vokal i særklasse. Den Stockholm-fødte artisten har gitt ut en rekke singler i 2021 og 2022 på EMI som viser fram hele hans musikalske bredde i full prakt.

Som femåring begynte Graham å spille cello, noe han fortsatte med til han var femten. Han ble inspirert av YouTube-videoene til Martin Garrix til å plukke opp DJing og låtskriving. Mot slutten av tenårene ble Graham tatt med i studio av Linus “Style of Eye” Eklöw fra Galantis, som er produsent på Grahams debutsingel “Focus”.

 


William Gamborg

William Gamborg har bakgrunn fra dans, skuespill og musikk, og har fra ung alder elsket å underholde og uttrykke seg kunstnerisk med et mål om å gjøre det stort som en allsidig artist. William har delt scenen med artister som Alan Walker, Karpe, Marcus & Martinus, og Madcon. Han er nå klar til å ta steget fram og vise sin allsidighet innen musikk. Sjangeren hans er en blanding av R&B, melodisk rap og pop.

William slapp sin første singel «Sørenga» i fjor sommer som han både produserte og skrev selv. Siden det har han sluppet flere låter, blant annet «Holder igjen» med Makosir, «Farvel» med Boua og Hkeem og nylig «Nam», en afro-inspirert sang med en skandinavisk tvist.

 


Mercedess

Mercedess er en ung sanger og låtskriver fra Amager utenfor København, som lager såpass stilfull gangsterpop at det er vanskelig å la være å bruke solbriller inne. Hun debuterte i 2020 med singelen “Shy Gangster” på eget label, og ble raskt plukket opp av både medier og lyttere.

I starten av 2022 ble “Obvious” listet som en av dansk P3s Uundgåelige, og ble raskt den mest spilte låta på kanalen. Mercedess har spilt og samarbeidet med navn som Goss, Phlake og Barselona, og spilte to utsolgte konserter i Lille Vega i 2021.

Debutalbumet Casa Fantasia er ute juni 2022. Albumet preges av et drømmende, personlig univers som lytteren kan speile seg i og bli trygg på at det er greit å være følsom. Hun sier selv at “sangene handler ome n lengsel etter ærlighet og nærhet i relasjoner og hverdagen,” og spør: “Hvordan kommer vi tett på hverandre når vi sitter og glor på skjermer og alle har det travelt?”  Albumet er skapt sammen med blant annet Vera, Goss og Christian Vium.

 


MIMI

Mimmi Sandén, alias MIMI, er en av Sveriges absolutt beste sangere og har holdt på siden ung alder. De siste årene har MIMI tatt et nytt grep om musikken sin, med fokus på å ha det fett, gjøre det som føles riktig og stikke ut haken.

Hun har de siste to årene jobbet mye med produsenten Albin Tengblad, og inspireres av undergrunnshiphop og alternativ pop. Det vi har i vente framover skiller seg fra ellers i det svenske musikkfeltet, det er hvassere og mer USA-inspirert – det er skikkelig fett og det kommer MIMI til å bevise til det fulle på by:Larm 2022!

 


 

bylarm melahuset22

Mer info og billetter på bylarm.no