Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oslo World – Uhørte stemmer – Broderiverksted

onsdag 2. november

Melahuset
17:30

De som kjemper for miljø, demokrati, sosiale-, menneske- og urfolksrettigheter er ofte mål for trusler og vold. Noen mister til og med livet. Denne workshopen vil fremme stemmene deres og vise hvordan de bruker kunst som et verktøy. 

Solidaritetslappeteppet, som ble laget under Oslo World 2021, vil være inspirasjonen og bakteppe for arrangementet. Vi vil høre historier fra lappeteppet, om mennesker som har mistet livet i kamp. Nye navn og nye historier kan sys inn og deles. Mens du lytter til lydene og historiene fra skjebnene som finnes i teppet, kan du bidra selv ved å lage egne lapper med sjablong og maling, eller nål og tråd, for å hylle navnene som ikke bør glemmes og forsterke historiene om kampen til disse aktivistene. 

Kom og bli med oss og for å minnes sammen.

«IKKE ET MINUTT STILLHET, MEN ET LIV MED KAMP»

Begrenset antall plasser – meld deg HER.

Alle er hjertelig velkommen til arrangementet. Alt nødvendig materiale vil bli utdelt. Det blir også noen ferdiglagde sjablonger man kan benytte seg av.

Merk: Hvis du sender oss navnet på forhånd i registreringsskjemaet, kan vi skrive det ut på gjennomsiktig papir slik at det blir lettere å lage det til en sjablong.

 


Om Solidaritetsteppet
Solidaritetsteppet er et interaktivt prosjekt laget av Astrid og Ingrid Fadnes. Det er et stort lappeteppe hvor de ulike bitene forteller historier om solidaritet, knyttet til førtiårsjubileumet til Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG).

 


Arrangementet er en del av festivalen Oslo World, les mer hos deres nettsider.

Starter Kl. 17.30 | Fri adgang