Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

All Hail the Queen: RÜ / Zae Aio / Lea / GAIA

lørdag 25. mai

Melahuset
20:00

Melahuset og Female Oslo Music (F.O.M.O) presenterer All Hail The Queen! Dette månedlige konseptet presenterer kvinnelige hiphop- og r&b-artister i Norge, og denne kvelden kan du oppleve RÜ, Zae Aio, Lea og GAIA på scenen.

Dørene åpner kl. 20.30
Konsertstart kl. 21.30
Fri adgang

aka Ruth Victoria Rømyhr leverer stilsikker soul og r&b, inspirert av eldre jazz, new age, r&b og hiphop, og med tekster som er både poetiske og politiske. definerer seg som skeiv og alternativ og bruker musikken til å fremme selvaksept og verdsetting av mangfold. Debutalbumet «La Petite Princesse», som ble sluppet høsten 2023, høstet lovord fra både kritikere og publikum og sammen med konserter på alt fra Oslo Pride og Nasjonalmuseet til Trondheim Calling er det stadig flere som fanges opp i RÜs unike musikalske univers.

Med sin blanding av r&b og afrobeats skaper Zae Aio et fengende og harmonisk lydbilde som smyger seg inn i øregangene. Stemmen hennes balanserer mellom det myke og sterke og har en litt mystisk struktur som gir musikken et ekstra særpreg. Live kombinerer Zae Aio dansbare afro- og hiphop-rytmer med et energisk og dynamisk show

Lea er en up-and-coming artist fra Lillehammer. Musikalsk toucher hun flere sjangre, men hovedfokuset ligger på r&b. Til daglig studerer hun på Norges mest prestisjefylte musikkskole, LIMPI.

GAIA er et relativt ferskt DJ-navn som sprer kjærlighet, glede og gode vibber på dansegulvet når hun legger på deilig afrobeats, house og noen uforglemmelige throwback tracks. COME WHINE FAH ME MAM