FRIVILLIG 

Som frivillig på Mela får du mulighet til å være en av de som jobber i bakgrunnen og bidrar til å skape en magisk festivalstemning på Rådhusplassen. I tillegg blir du kjent med nye folk, du får høre ny musikk og smakt på ny mat.

Vi har fylt opp behovet for frivillige i år, men det blir nye muligheter neste år. Følg med på nettsidene våre for mer informasjon.

Her har vi samlet en liten oversikt over hvilke forskjellige arbeidsoppgaver våre frivillige kan ha:

Akkreditering: Når du jobber med akkreditering tar du deg av registrering av all adgang backstage. Du må være glad i å hilse på nye mennesker, og ta godt imot de hyggelige menneskene som skal jobbe bak scenen.

Info: Her er du festivalens ansikt utad! Du gir informasjon til publikum rundt i arenaen eller ved festivalens to informasjonsstander.

Greenroom: Her jobber du som artistvert, hvor du passer på at alle artister har det bra backstage. Du jobber også med å holde garderober pene mellom artistbytter.

Miljø: Festivalens viktigste frivillige! Dasser på at festivalområdene ser fine ut til enhver tid, og som en liten bonus får du som regel med deg mange konserter.

Mattelt: Som frivillig i matteltet jobber du med servering av mat til artister og frivillige, og holder oppholdsteltet rent og pent.

Superfrivillig: Her trenger vi allsidige frivillige som ønsker å hjelpe til overalt hvor det trengs. En god mulighet til å oppleve festivalen på mange forskjellige måter.

Fantasi: Barnas frivillige! Dere får leke dere sammen med barn og familier i festivalens fantasitelt og passer på at aktiviteter går rolig for seg.

Mediateam: Som frivillig på mediateamet jobber du med å oppdatere presse og sosiale medier under festivalen. Du deler bilder, videoer, intervjuer, informasjon osv. på plattformer som Facebook, Instagram og Snapchat slik at alle, både på og utenfor festivalen, kan ta del i festen.

Foto: Som fotograf på Melafestivalen er jobben å dokumentere livet på Melafestivalen – både foran og bak scenen. Vi er på jakt etter allsidige fotografer med sans for det visuelle. Noe fotoerfaring er påkrevd, og eget utstyr er nødvendig.

X
X